MEGRENDELÉS

Az emelet díjas SMS szolgáltatás megrendelésének menete a következő:

  • Töltse ki a következő oldalon található űrlapot. Ezután a rendszer elkészíti és elküldi a szerződést az Ön e-mail címére.

  • Olvassa át a szerződést majd írja alá és két példányban postai úton küldje vissza címünkre, amiből az egyik példányt aláírva visszaküldünk Önnek.

  • Az ügymenet gyorsítása érdekében - a postázás helyett - az aláírt szerződést szkennelve, elektronikus formában is elküldheti.

Fontos! A következő oldalon található űrlap kitöltése önmagában nem elegendő a szolgáltatás megrendeléséhez. A szolgáltatás megrendelése akkor teljes ha az aláírt szerződést a fent leírt módok valamelyikén eljuttatja hozzánk!


 

Az Info-Tech.hu emelt díjas SMS szolgáltatását több, mint 1,5 éve veszem igénybe. A szolgáltatást több oldalamon is használom. A cég hozzáállásával, megbízhatóságával maximálisan elégedett vagyok. Az a néhány probléma, mely együttműködésünk során felmerült -pl. a felhasználók hibájából elvesztek SMS-ek- mindig pár órán belül megoldódott. Szolgáltatás kiesés nem volt. Technikai és számlázási kérdésekben ha kellett segítségemre voltak. Fizetés mindig pontosan megfelelő időben történt. Összességében az Info-Tech emel díjas SMS szolgáltatását csak ajánlani tudom.

Varga György
www.aproworld.hu

Az sms-szolgáltatás véleményem szerint stabil, teljesen megbízható. A rendelkezésre állás tapasztalataim szerint 100%-os, ha bármi hiba csúszott be -mondjuk a felhasználó figyelmetlensége, rossz sms elküldése miatt- a levelemre nagyon rövid idő alatt választ kaptam, a gond megoldódott. A kifizetéssel szintén nem voltak gondok. Meg vagyok elégedve a szolgáltatással.

Natkay Róbert
http://wline.hu